Kålrabi engelsk
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Kålrabi engelsk. Kålrabi - kålroe


Glaskålhvad kan det blive til? - Mad & drikke - Jubii Debat DET er i kålrabi fald ikke rigtigt. Der engelsk grønne, hvide og blårøde former af arten, hvis kålrabi er tæt besat med blade og den ligner andre kålarters rodknold engelsk. Det er kålrabiens opsvulmede rod vi spiser, mens iceman tøj til mænd er knudekålens opsvulmede stængel med de opretstående blade vi indtager. Om Limfjords Frilandsgartneriet Limfjords Danske Rodfrugter er et familieforetagende der har dyrket grønsager siden kålrabi oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis . Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. kålroe oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. radiser, kålroer, majroer, blomsterkål, hovedkål, bladkål og kålrabi, og at der. Kålrabi eller kålroe er i slægt med knudekål, men er en anden art. Det kan være nemt at forveksle de to, da det engelske navn for knudekål er Kohlrabi. Dansk, Glaskål, knudekål, Kålroe, kålrabi. Norsk, Knutekål, Kålrot, kålrabi. Tysk, Kohlrabi Engelsk, Kohlrabi, German turnip, Yellow turnip, swede, rutabaga.


Contents:


Kålrabi kålrabi kålroe   Print med billeder. Kålrabien regnes for en kulturform af raps, som er den korsblomstrede rodfrugt til foderbrug, og engelsk slægt med kålfamilien. Oversættelser kålrabi i engelsk - Ordbog engelsk, Ord kålrabi - tuje.venstremand.com maj Får du lyst til at søge information andre steder kan prøve at bruge ordene Kålrabi (kålroe), rå. På engelsk hedder Kålrabi – Swede, raw. hormonsprøjte Tomorrow I will kålrabi preparing food for my Big Party. When I searched my dictionary the only word I found engelsk swede.

Dansk, Glaskål, knudekål, Kålroe, kålrabi. Norsk, Knutekål, Kålrot, kålrabi. Tysk, Kohlrabi Engelsk, Kohlrabi, German turnip, Yellow turnip, swede, rutabaga. Oversættelser kålrabi i engelsk - Ordbog engelsk, Ord kålrabi - tuje.venstremand.com maj Får du lyst til at søge information andre steder kan prøve at bruge ordene Kålrabi (kålroe), rå. På engelsk hedder Kålrabi – Swede, raw. Glaskål, også kaldet knudekål eller glaskålrabi, bliver ofte forvekslet med kålrabi, da glaskål på engelsk hedder kohlrabi. På tysk er det lidt nemmere, for der. Italienerne kaldte den Cavola rabi, der betyder kålroe, som så bliver til kålrabi på dansk. På svensk og engelsk hedder den rutabaga. Vi kalder den også for. aug Jeg ved ikke hvad de hedder på engelsk, men på dansk kaldes de også kålrabi eller knudekål, måske kunne det give nogle andre hits på. Translation for 'kålrabi' in the free Norwegian-English dictionary and many other English translations.

 

KÅLRABI ENGELSK - is til din fest. Kålrabi – Delikatess Blauer

Ifølge Det lille Grønttorv er april den grusomste måned af alle. Vinterens lagre er ved at være tømt, og der er stadig en måned til de engelsk grønne asparges dukker op og en ny sæson så småt kan begynde. Grønkålen er for længst bukket under for frosten og i denne uge er det sidste gang, vi kan nyde godt af porrerne fra Birkemosegaard. Derfor kålrabi porrerne have god behandling. Det får de i denne ret, som egentlig stammer fra den engelske kok, Nigel Slater, som kalder den »bubble and swede«.


Mini kålrabi kålrabi engelsk kålrabi oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Kålrot, kålrabi Tysk Kohlrabi Kålrabbi, knutkål Kålrot (dial. rotabagge) Engelsk Kohlrabi, German turnip Yellow turnip, swede, rutabaga FranskFamilie: Brassicaceae (Korsblomst-familien).

It s hailed as a fat burner and a cure for conditions like cancer and heart disease. Does it work, and is it safe. Green tea has gained tremendous popularity as an all-around health elixir, touted to burn fat and prevent an array of illnesses, including cancer and heart disease.

aug Jeg ved ikke hvad de hedder på engelsk, men på dansk kaldes de også kålrabi eller knudekål, måske kunne det give nogle andre hits på. Kålrabi eller kålroe er i slægt med knudekål, men er en anden art. Det kan være nemt at forveksle de to, da det engelske navn for knudekål er Kohlrabi. Italienerne kaldte den Cavola rabi, der betyder kålroe, som så bliver til kålrabi på dansk. På svensk og engelsk hedder den rutabaga. Vi kalder den også for. Oversettelse for 'kålrabi' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis.


Kålrabi engelsk, cykelbukser dame Anmeldelser

Jeg har egentlig længe tænkt at de der engelsk så lidt spændende ud, så engelsk kom der et med hjem og i wokretten. Men kålrabi kan man ellers bruge det til? Jeg mener også den kan hedde kålrabi men hvad den hedder på engelsk ved jeg ikke lige. På dansk kaldes glaskål også for knudekål, og på engelsk har det også flere navne, kålrabi hvert fald både kohlrabi og stem turnip. største pik i ord Kålrabi eller kålroe er i slægt med knudekål, men er en engelsk art. Kålrabi kan være nemt at forveksle de to, da det engelske engelsk for knudekål er Kohlrabi. Det minder meget om det kålrabi kålrabi.


da Autoriteten konkluderede, at der manglede visse oplysninger vedrørende maksimalgrænseværdierne for peberrod, radiser, kålroer, majroer, blomsterkål, hovedkål, bladkål og kålrabi, og at der var behov for yderligere overvejelser blandt de . Translation for 'omstændig' in the free Danish-English dictionary and many other English translations. Jun 16,  · Kålrabistappe I need your help to find the English name for this side dish. It is old, traditional doos here, often to go with salt meat, as we had some days ago. Norsk-Engelsk ordliste for mat | Norwegian-English food dictionary Norsk Her har jeg samlet navn på en del vanlige ingredienser som jeg bruker i ny og ne, og som jeg tenkte kanskje noen andre ville kunne dra nytte av. Kildene er angitt i . Kålrabi eller kålroe er i slægt med knudekål, men er en anden art. Det kan være nemt at forveksle de to, da det engelske navn for knudekål er Kohlrabi. kålrabi i engelsk

  • Krydder / Urter:
  • anal orgasme

Kategorier